Betekenis van logo lotusbloem en No mud no lotus

 Als je geen lijden (modder) hebt meegemaakt kun je ook geen compassie (lotusbloem) voor jezelf  en andere mensen ontwikkelen. Deze mindfulcoach is ook niet zonder vallen en opstaan ouder, wijzer  en zachter geworden. Van al die levenservaringen  kunnen andere nu profiteren.

Grondgedachte 

De mens is één geheel en iedereen verlangt uiteindelijk naar liefde en aandacht.

Vanuit die grondgedachte ondersteunt en begeleidt de mindfulcoach.

Bij haar vind je de professionaliteit, rust en ruimte om (levens) ervaringen bespreekbaar en “zachter”  te maken.

En wat er nu ook allemaal speelt,  je kunt altijd vandaag een nieuw begin maken.

Waarom  deze mindfulcoach?
Naast haar liefde voor alles wat leeft en haar levenservaringen is deze mindfulcoach breed opgeleid.

Ze is gecertificeerd mindfulnesstrainer en lifecoach en dat is een groot voordeel. Wanneer bijvoorbeeld tijdens een traject blijkt dat het ene niet goed past dan kan de mindfulcoach schakelen naar andere methodieken.

Ieder mens is tenslotte uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeften.

Wat deelnemers erover vertellen

Haar inspiratiebron is Kuan Yin
De godin van mededogen en compassie.

Zij inspireert en wijst haar erop om met mededogen en compassie naar zichzelf en anderen te kijken.

Portfolio Mindfulcoach
Zij is haar werkzame leven begonnen als kunstenaar en taxichauffeur en daarna heeft zij bij verschillende gemeenten gewerkt.

Relevante Opleidingen

Sociaal-juridische dienstverlener (SJD). Vervolgens de Post HBO opleiding lifecoaching voor professionals  op het  Atma instituut. Daarna  de opleiding voor mindfulnesstrainer op het centrumvoormindfulness te Amsterdam    gevolgd door de training  individuele mindfulnesstraining.

Voor de verdieping in haar werk volgt zij nog regelmatig retraites en  trainingen. Recentelijk heeft zij de compassietraining en interpersoonlijke mindfulness gevolgd.

Sangha

Er zijn veel verschillende boeddhistische groepen waar je je zou kunnen aansluiten. De mindfulcoach heeft er jaren over gedaan om een keuze te maken. Uiteindelijk is de keuze Sangha Iréne Kaigetsu Kyojo Bakker van Zenspirit.nl geworden.

Verhuizing
In de zomer van 2018 is de mindfulcoach verhuisd van Friesland naar Drenthe. In Friesland heeft ze naast haar werk als trainer-coach bij verschillende gemeenten, de laatste tien jaar ook als  stressregisseur  mensen ondersteund en begeleid. In Drenthe heet het bedrijf nu mindfulcoach zuidlaren.

Chakra Healing
Met de verhuizing is de mindfulcoach ook gestart met de opleiding tot energetisch therapeut. Zij kan nu ook chakra healings geven. Dit kan als onderdeel van een traject of losstaand.

Wat is Chakra Healing 

Vertrouwen veiligheid en geheimhouding
Je kunt gerust vrijblijvend een kennismaking gesprek aanvragen.
Vertrouwen veiligheid en geheimhouding zijn kernwoorden bij de mindfulcoach.

Voel je welkom.

Vraag gerust.